Rexi - Mješanac njemačkog ovčara i haskija

rex6Ja sam Rexy star sam osam godina i miješan sam između tate Njemačkog ovčara i mame Sibirski Haski. Stigao sam kod gazde i gazdarice kad sam bio mali, s tri mjeseca iz istog razloga kao i Dona "stari gazda" se nije mogao brinuti za mene, moju mamu i seku, pa smo svi moralo potražiti novi dom.

"Mirno" sam živio šest i pol godina, osim ako ne brojimo neuspjeli lov na puno zečeva, srna i drugih životinja u šumi, uh kako sam samo trčao. U šetnji sam se znao samo izgubiti i nakon petnaest do dvadeset minuta se pojaviti, znao sam nanjušiti kakvu životinju, pa sam to morao i provjeriti. Veliki sam lovac i volio sam ganjati životinje.

Poslije sam lovu poučavao i Donu, ali gazde su se naljutile, tako da ništa od toga. Ja bi lovio još i danas, ali gazde nedaju. Da mirno sam živio dok nije došla Dona, a onda me ljutila, lajala je na mene, htjela se silom igrati, a meni se nikako nije dopala ta balavica. Tjedan dana sam izdržao, nisam je puštao blizu sebe, kad bi se približila, ugrizao sam je, nisam je puštao u svoju sobu, ali onda mi se nekako počela sviđati pa smo se počeli igrati. Danas idemo skupa u šetnje, igram se s njom, zapravo igram se samo s mojom Donom, što se tiče pasa. Sad sam dečko u najboljim godinama, pa jao si ga onom na livadi koji mi se ne pokori odma ga zašpotam, ali ne grizem, samo upozorenje, Inače volim pse svih veličina. Volim preko dana boraviti u radioni s gazdom, onda je samo moj, a Dona je u kući. Inače sam jako dobar pas za poželjeti u kući, na divljam i ne radim nikakvu štetu, osim nekih sitnica kad sam bio jako mali. Jako volim kad me gazdarica češlja, onda se namještam i okrećem kako mi paše. Volim sve članove obitelji i najdraže doba dana mi je večer, kad svi sjedimo u dnevnom boravku, a gazde maze mene i Donu. Do dvije i pol godine bio sam veliki zavodnik, i imao sam s četiri kujice legla od Ivanje Reke do Novoselca, stalno sam bježao od doma, ali sad je to iza mene, sad sam kastriran i miran.

Podrav od Rexya!

Vau torte

vautorte