Moo - Mješanac njemačkog ovčara i labradora

moo12 I ja sam kao i neki moji prijatelji mješanac- njemačkog ovčara i labradora pa za mene nema podataka kao za ostale moje prijatelje,mada i ja volim puno trčanja,igre a volim i dobro pojesti.Njega dlake to i nije zahtjevno toliko no volim biti isčetkan barem dva-tri puta tjedno.Eto sad malo i priča o meni

Oštenjen sam 15.1.2013. u malom zagorskom mjestu Kominu zajedno sa još četvero braće i sestara. Nakon toga osvanuo je oglas na internet stranicama da me daju u dobre ruke vlasnicima koji imaju veliko dvorište.

U Sesvete sam stigao otprilike za Uskrsne blagdane kao mala crna loptica. U početku sam bio jako plašljiv i sramežljiv što je normalno nakon odvajanja od obitelji i dolaska u nepoznato okruženje. Nakon nekoliko tjedana pretvorio sam se u znatiželjno i zaigrano stvorenje čija je omiljena zabava postala griženje i raznošenje obuće, novina, igračaka, itd.
Živim u prostranom dvorištu, nisam vezan niti imam box. Slobodno šećem danju i noću što mi predstavlja veliko zadovoljstvo. Uredno sam cijepljen i čipiran, a kako sam odmalena rastao uz igru sa djecom postao sam vrlo umiljat i privržen igri sa njima.
Volim odlaziti u šetnju, a najviše se veseli igri sa ostalim psima na sesvetskoj šetnici uz potok.
Sada ima osam i pol mjeseci i poprimio sam oblik crnog njemačkog ovčara kao posljedica 'mixa' svojih roditelja.

Vau torte

vautorte