Gato

11214327 485897584911960 3593027534011463785 n Gatusso zvan Gato, pasmine Cane Corso, oštenjen 22.10.2012.
Otac Brandy Corso Semiz Ki-Ma
Majka Anima Corso Semiz Ki-Ma
Boja: Black brindle
Dolazi iz Karlovca i sa napunjenih 6. mjeseci pronalazi svoj stalan dom u Sesvetama. Novi član na livadi , uvijek zaigran i dobre volje prema psima svih pasmina,dobi i spola. Odličan pas čuvar i jako privržen svojim vlasnicima, te nepovjerljiv prema nepoznatima.
Ova pasmina zahtjeva puno vremena i pažnje, te nije za svakoga.

Moo - Mješanac njemačkog ovčara i labradora

moo12 I ja sam kao i neki moji prijatelji mješanac- njemačkog ovčara i labradora pa za mene nema podataka kao za ostale moje prijatelje,mada i ja volim puno trčanja,igre a volim i dobro pojesti.Njega dlake to i nije zahtjevno toliko no volim biti isčetkan barem dva-tri puta tjedno.Eto sad malo i priča o meni

Oštenjen sam 15.1.2013. u malom zagorskom mjestu Kominu zajedno sa još četvero braće i sestara. Nakon toga osvanuo je oglas na internet stranicama da me daju u dobre ruke vlasnicima koji imaju veliko dvorište.

I-Khan - Japanska Akita

I Khan4 Bok! Zovem se Kann i rođen sam 7.12.2012. godine u Novom Sadu ,pasmine akita inu. Tata mi se zove Hasaki najljepši bijeli pas , a mama Lara ponosna i lijepa ženska akita. Moj izgled ne moramo komentirati, vidite sami, tata i mama dali su mi najljepše od sebe.

Luna - Tibetanski španijel

luna3 Postoji u različitim bojama,a najčešće je zlatnocrvena kao što sam i ja .Pozdrav mojoj pasjoj ekipi i svim ljudima dobre volje. Kroz ovu malu, krasnu i slatku priču saznat če te sve o meni i mom osebujnom životu. Naime oštenjena sam 10.11.2009 god tu gore na bregu pokraj moje omiljene livade tj. na Novoselcu.Ni nakraj pameti tog 27.01.2010 god prohladnog (-15 C) zimskog dana nisam ni slutila da če se moj život totalno promijeniti. Nako tih par mjeseci urnebesa sa bračom i sestrama skrasila sam se u kuči dobrih ljudi kojima tu i tamo vadim mast .

Rexi - Mješanac njemačkog ovčara i haskija

rex6Ja sam Rexy star sam osam godina i miješan sam između tate Njemačkog ovčara i mame Sibirski Haski. Stigao sam kod gazde i gazdarice kad sam bio mali, s tri mjeseca iz istog razloga kao i Dona "stari gazda" se nije mogao brinuti za mene, moju mamu i seku, pa smo svi moralo potražiti novi dom.

"Mirno" sam živio šest i pol godina, osim ako ne brojimo neuspjeli lov na puno zečeva, srna i drugih životinja u šumi, uh kako sam samo trčao. U šetnji sam se znao samo izgubiti i nakon petnaest do dvadeset minuta se pojaviti, znao sam nanjušiti kakvu životinju, pa sam to morao i provjeriti. Veliki sam lovac i volio sam ganjati životinje.

Koni-Lota Labradorski retriver

Koni lota Ja sam Koni iako me na livadi svi znaju po imenu Lota.
Nedavno sam proslavila peti rođendan , što me ne sprečava da sudjelujem u svim važnijim akcijama na livadi i u šumi!
Imam puno muških i ženskih prijatelja psećeg roda sa kojima puno trčim, igram sei naravno pronalazim razne stvari kako bi poboljšala svoj pseći miris.Pozdravljam cijelo društvo i nadam se da se vidimo na livadi ili u šumi gdje dolazim skoro svaki dan od svoja dva mjeseca života!

Pepi - mješanac

pepi9 Zovem se Pepi. Ja sam mješanac,ne pitajte koji jer ne znam ni sam.
Oštenjen sam 10.1.2013,barem tako kaže veterinar.
Ukratko,moja priča ide ovako;nađen sam jedne subote,točnije 22.3.2013,na cestii moji sadašnji vlasnici su me uzeli kući jer je bilo jako hladno,a ja sam bio sav promrzao i izgladnio. Tada još nisam znao svoju sudbinu,ali odmah sam ih zavolio,a i oni mene.Moji vlasnici nisu bili sigurni hoće li me zadržati. Tjedan dana kasnije,postao sam punopravni član njihove velike obitelji. Vodeći me u šetnju,upoznao sam puno pasa,koji su mi postali prijatelji.Ima malih i velikih pasa,ali ja više volim one velike. Moji prijatelji s kojima šetam svaki dan su stvarno jako veliki. A to su Dona,Kan,Rex i još jedan Kan.

Khan - Cane Corso

Kan 6 thumb Cane Corso je pasmina koja ima visok prag tolerancije i stabilan karakter.Jako je privržen i odan svakom članu obitelji jer ih smatra svojim čoporom.
Cane Corso je pas koji ima jednog vlasnika s kojim se bori do kraja života za dominaciju i zbog toga mu je potrebna jaka ruka i ne preporučuje se svima.Prema jedinkama istog spola pokazuje dominaciju ali ranom socijalizacijom pretvara se u nježnog psa.

Vau torte

vautorte