Dobrodošli na stranice Vau vau Sesvete

3dogs Ova stranica napravljena je u svrhu promocija pasa i svega ostalog što je vezano uz njih.Iako je to dosta velika tema o kojoj bi se dalo pisati jako puno, smatrao sam da bi mogao napisati nešto i o psima iz mog kvarta.U mom kvartu u Sesvetama Bogu hvala ima podosta pasa raznih vrsta i pasmina. I eto tako je nastala ova stranica na kojoj će se moći pronaći nadam se zanimljivih članaka o psima,pasminama i koje čemu.Ustvari nastala je kao prijedlog gdje bi se Sesvetskoj javnosti prezentirali naši psi,kojih ima raznih pasmina i veličina, a sve u svrhu promocije pasa.Nažalost još uvijek postoje ljudi koji pse smatraju prljavim i odvaratnim bićima a nas vlasnike malo ludima kad ulažemo toliko puno ljubavi i vremena u naše ljubimce. Naša druženja su svakodnevno na sesvetskoj šetnici kod sportskog kompleksa Planet gdje mi vlasnici naših kučnih ljubimaca svakodnevno izmjenjujemo iskustva i razgovaramo, a naši psi provode vrijeme u veseloj igri.Ima nas tamo svih vrsta i pasmina i opčenito svi su dobrodošli ako je pas uredno socijaliziran te se voli(želi) igrati sa drugim psima. Želio bih napomenuti da mi nismo udruga za udomljavanje ljubimaca mada možemo i želimo prenjeti podatke o psima koji su na čuvanju u šinterajima i čekaju svoju tužnu sudbinu.Za sad to još nije pokrenuto no uskoro krećemo i sa tim projektom.

U jednom dijelu stranice osvrnuo sam se i na evolucijski prikaz pasa kako su nastali i postali ono što su danas.Velika velika hvala gđi.Sandri Ilievski što je dopustila objavljivanje njezinog teksta i na našim stranicama.
Isto osvrnuo sam se i na česte probleme sa bolestima i znakovima bolesti naših ljubimaca,pružanju prve pomoći ,trovanju,ujedu zmije jer živimo u klimi koja je promijenjena skroz pa nekadašnja pravila više ne važe skroz u praksi.
U galeriji slika naći ćete prekrasni primjerak Japanske Akite Inu i Cane Corso-a, Tibetanskog španijela,Sibirskog haskija kao primjerke čistokrvih pasa a ostalo su naši mješanci.Vjerujem da će jednog dana popis biti puno duži nego što je sad jer pasa ima puno više na livadi nego ovdje na stranici manji čopor.big small
U nekim člancima poput veterinarske skrbi navedena stajališta, su opčenito stajališta struke-pogotovo veterinarski savjeti a za sve ostalo pitajte veterinara uz priloženu kontakt formu.
Isto tako ovim putem želim pozvati sve one koji pročitaju ovo a imaju psa i žele objaviti članak o svom psu da me slobodno kontaktiraju na mail preko kontakt forme ili preko mobitela navedenog na stranici kontakt( kao link ) ; i da ne zaboravim one koji možda imaju uzgajivačnicu pasa, trgovinu sa potrepštinama za kučne ljubimce i sve ostale a željeli bi se reklamirati na našim stranicama da to slobodno učine preko kontakt forme administratoru stranice.
Hvala

Vaš administrator

Vau torte

vautorte