Pozdrav Vama koji ovo čitate


Ova stranica napravljena je u svrhu promocija pasa i svega ostalog što je vezano uz njih. Iako je to dosta velika tema o kojoj bi se dalo pisati jako puno, smatrao sam da bi mogao napisati nešto i o psima iz mog kvarta. U mom kvartu u Sesvetama Bogu hvala ima podosta pasa raznih vrsta i pasmina. I eto tako je nastala ova stranica na kojoj će se moći pronaći nadam se zanimljivih članaka o psima, pasminama i koje čemu. Ustvari nastala je kao prijedlog gdje bi se Sesvetskoj javnosti prezentirali naši psi,kojih ima raznih pasmina i veličina, a sve u svrhu promocije pasa. Nažalost još uvijek postoje ljudi koji pse smatraju prljavim i odvratnim bićima a nas vlasnike malo ludima kad ulažemo toliko puno ljubavi i vremena u naše ljubimce. Naša druženja su svakodnevno na sesvetskoj šetnici kod sportskog kompleksa Planet gdje mi vlasnici naših kućnih ljubimaca svakodnevno izmjenjujemo iskustva i razgovaramo, a naši psi provode vrijeme u veseloj igri. Ima nas tamo svih vrsta i pasmina i općenito svi su dobrodošli ako je pas uredno socijaliziran te se voli(želi) igrati sa drugim psima. Želio bih napomenuti da mi nismo udruga za udomljavanje ljubimaca mada možemo i želimo prenijeti podatke o psima koji su na čuvanju u šinterajima i čekaju svoju tužnu sudbinu. Za sad to još nije pokrenuto no uskoro krećemo i sa tim projektom.
U jednom dijelu stranice osvrnuo sam se i na evolucijski prikaz pasa kako su nastali i postali ono što su danas. Velika velika hvala gđi.Sandri Ilievski što je dopustila objavljivanje njezinog teksta i na našim stranicama. Isto osvrnuo sam se i na česte probleme sa bolestima i znakovima bolesti naših ljubimaca, pružanju prve pomoći ,trovanju, ujedu zmije jer živimo u klimi koja je promijenjena skroz pa nekadašnja pravila više ne važe skroz u praksi.
U nekim člancima poput veterinarske skrbi navedena stajališta, su općenito stajališta struke-pogotovo veterinarski savjeti a za sve ostalo pitajte svog veterinara
Hvala. Vaš administrator

© Copyright 2023 Vauvau Sesvete. Sva prava autoru stranice.

Landing Page Creator